Páratlan immunerő, páratlan sejtvédelem.
  • Növeli a mentális tisztaságot és koncentrációt
  • Csökkenti az idegességet
  • Enyhíti a szorongást
  • Elősegíti a világosságot

Mi az a viv3? A viv3 egy szuper feltöltött, természetes eredetű D-vitamin-kiegészítő. Ez a hihetetlenül lelkiismeretes táplálékkiegészítő erőteljes vitaminokat és immunerősítő tulajdonságokat egyesít, mindezt egy finom ízben, hogy jobb módot nyújtson az egészség megőrzésére.

Hogyan segít a viv3 a szervezetednek? D3-vitamin-kiegészítőnk mindenekelőtt immunerősítőként működik. Ellátja immunrendszerét azokkal a tápanyagokkal és erővel, amelyekre szüksége van a cselekvéshez és a reagáláshoz, amikor fenyegetés éri a szervezetet. Ezenkívül más összetevőket kombináltunk, hogy leküzdjük az oxidációt, növeljük az egyéb vitaminszinteket a szervezetben, valamint zsírsavakkal és egyéb életfokozó tápanyagokkal látjuk el a sejteket.

A lényeg: ez segít a sejteknek a harcban, lehetővé téve a szervezet egészséges és következetes működését.

Kulcsfontosságú összetevők: d3-vitamin (rénszarvas zuzmóból): Erőteljes összetevő, amely segít szabályozni a kalcium és a foszfát szintjét a testben. Alapvető eleme az erős csontok, fogak és izmok felépítésének. A D3-vitamin hiánya

szövődményeket okozhat, míg a vitamin egészséges adagja fokozhatja és javíthatja a szervezet funkcióit.

E-vitamin (kevert tokoferolokból): kulcsfontosságú összetevő, amely javítja a bőr, a szem és az immunrendszer egészségét. Antioxidáns tartalmú tulajdonságai segítenek megvédeni sejtjeit, miközben regenerálódnak és szabályozzák a szervezetet.

Paradicsommagolaj: Esszenciális zsírsavak gazdag forrása, amelyekre a szervezet működéséhez szüksége van.

Homoktövis olaj: Természetes módon erősíti az immunrendszert, miközben véd az öregedéstől, az oxidatív károsodástól stb. Ennek az apró bogyónak a magvak erős ütést tudnak adni.

Bio citrus kivonat: Nem csak az ízesítést javítja, hanem a citrusfélék csodálatos vitaminos előnyeit is. Online Rendelésleadás