A növényi alapú fehérje jobb! Ezt a táplálékkiegészítőt „szuperételekkel”, nagy teljesítményű fehérjékkel és a magok erejének köszönhető gyors regenerációt eredményező hatóanyagokkal hoztuk létre, hogy a FORM a lehető leghatékonyabb edzés előtti-vagy utáni fehérjepor lehessen. Építsen izmot, növeljen tömeget vagy tonizáljon mindössze egy adag FORM-mal naponta.

Ismeri a 80-20-as szabályt? Ez a szabály azt állítja, hogy test állóképességének 80%-a a megfelelő táplálkozáson múlik, s mi ezért hoztuk létre a ma elérhető, legjobb növényi alapú fehérjét. Vegán, magalapú, alacsony kalóriatartalommal készen egy jobb, vonzóbb test építésére. Minden adag FORM természetes fehérjét tartalmaz, amely könnyen emészthető és tökéletes az izmai számára. Ezen felül BCAA-t és egyéb extra tápanyagokat is tettünk hozzá a gyorsabb regeneráció érdekében. Az abszolút természetes összetevőiben rejlik a FORM ereje, mely hozzájárul egy hasonlóan természetes test felépítéséhez.

Minden adag FORM 20g fehérjét tartalmaz, amely borsófehérje-koncentrátumból, tökmagfehérjéből és chia mag fehérjéből tevődik össze. A teljesen természetes összetevőknek köszönhetően, ezt a fehérje-profilt a teste lényegesen könnyebben tudja lebontani, ugyanakkor sokkal nagyobb mértékben tudja felhasználni az izom építéséhez. Két ízben választható: csokoládés vagy vaníliás Form.

Összetevők:

borsó fehérje: Erőteljes fehérje, melynek természetes tulajdonságai lehetővé teszik könnyű felszívódását és az anabolikus tömegnövelést. Azért is hasznos ez az összetevő, mert magas teljesítményt nyújt minimális kalóriabevitel mellett.

chia mag: Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen és egyszeresen telítetlen zsírsavakat, valamint főbb vitaminokat, melyek segítenek a test egészséges működésében. Ezen felül antioxidáns tulajdonságai segítenek szembeszállni a szabadgyökökkel és elősegítik a regenerációt.

inkamogyoró fehérje: Hihetetlenül erőteljes, teljesen természetes fehérje, mely mindazon nyolc esszenciális zsírsavat biztosítja, melyeket az emberi test nem képes előállítani.

inulin: Egy természetes rostanyag, mely segíti az emésztést és fehérje felszívódást. Ez nem csak tömegnövelésedet támogatja, hanem segít jobban érezni magadat a bőrödben és a testednek kiválóan működni.

Online Rendelésleadás
Online Rendelésleadás