A PURE egy hathatós probiotikum és prebiotikum. Mi a probiutikum? A probiotikum olyan jó bektériumokat jelent, melyek javítják a gyomor általános egészségét, emésztési képességét és gyulladásait. A helytelen étkezési szokások, környezeti tényezők és öregedés miatt probiotikus szintünk leeshet, ezzel csökkentve a belek egészségét és általános közérzetét. Tudományos Tanácsadó Testületünk mindezt szem előtt tartva hozta létre a PURE-t. Minden adagja prebiotikumot tartalmaz, táplálandó szabadalmaztatott probiotikus keverékünket, ezáltal még hatásosabbá téve azt. Ezen felül mag alapú összetevőkkel látták el a gyulladások csökkentése és az általános közérzet javítása érdekében.

A gyomor számos környezeti veszélynek van kitéve, függetlenül attól, hogy mit eszünk vagy iszunk. Mivel a bél, az egészséges és megfelelő működéshez a baktériumtörzsekre támaszkodik, így létrehoztuk számára a tökéletes probiotikumot. A PURE szabadalmaztatott probiotikumok és magolajok keverékével biztosítja a belek számára mindazt, amit egyébként nem kap meg. Napi 1 PURE elfogyasztása nem csak hogy enyhíti, csökkenti a gyomorban lévő gyulladást, de ugyanakkor elősegíti az egész test általános jó közérzetét is. „Ha a bél boldog, az elme is az lesz.”

Két ízben választható: Lemon Lime vagy Punch Pure.

Összetevők:

tökmagolaj: A zsírsavakról és antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságáról ismert tökmagolaj a test minden részére jótékony hatással van. Kimondottan természetes erőforrásként és gyengéd segítőként adtuk hozzá, hogy segítse és nyugtassa a gyomrodat.

görögdinnyemag olaj: A görögdinnye magjának olaja antioxidáns hatással bír, mely segít a gyomrodnak az oxidáció elleni harcban. Tegyük ezt össze magas rost- és zsírsavtartalmával, és máris tökéletes pluszt jelent ez az olaj a Pure összetevői között.

lenmag olaj: A rostdús, magas omega-3 zsírsav tartalmú és gyulladáscsökkentő lenmag olaj erőteljes kiegészítő, mely támogatja a nyugodt, jó közérzetű gyomrot.

prebiotikus tulajdonságok: Prebiotikumok tulajdonságait sűrítettük egybe, kimondottan azzal a céllal, hogy táplálják a Pure probiotikumát. A prebiotikumok természetes üzemanyagként működnek, az egyes összetevőket még hatékonyabbá téve.

probiotikus tulajdonságok: Természetes forrásból származó baktériumok összetett keveréke. Célja az, hogy segítse az emésztést, csökkentse a gyomorgyulladást és elősegítse az általános jó egészséget. Tudományos Tanácsadó Testületünk egészséges baktériumok széles választékát vette bele szabadalmaztatott élősejtes keverékünkbe.

inulin: A növényekben fellelhető inulin rostdús prebiotikumként szolgál. Egyedülálló, rövidláncú zsírsavai lehetővé teszik, hogy a vékonybélen túljutva a vastagbélben üzemanyaggal és tápanyaggal lássa el probiotikumunkat.

Online Rendelésleadás
A PURE egy hathatós probiotikum és prebiotikum.

Mi a probiotikum? A probiotikum olyan jó baktériumokat jelent, melyek javítják a gyomor általános egészségét, emésztési képességét és gyulladásait. A helytelen étkezési szokások, környezeti tényezők és öregedés miatt probiotikus szintünk leeshet, ezzel csökkentve a belek egészségét és általános közérzetét.

Tudományos Tanácsadó Testületünk mindezt szem előtt tartva hozta létre a PURE-t. Minden adagja prebiotikumot tartalmaz, táplálandó szabadalmaztatott probiotikus keverékünket, ezáltal még hatásosabbá téve azt.

Ezen felül mag alapú összetevőkkel látták el a gyulladások csökkentése és az általános közérzet javítása érdekében.

Minden a gyomornál kezdődik: egészséges immunrendszer, a jó mentális egészség és a test energiaszintje is. Az egészséges gyomorhoz a jó baktériumok kombinációjára van szükség.

Fiatalabb korban a bélrendszer egészsége még legtöbbször természetes, ám öregedés hatására a jó baktériumok száma kezd csökkenni, ami a gyomorban és a szervezetben is különböző problémákhoz vezethet.

Itt az ideje, hogy a gyomor ismét megkapja ezeket a jó baktériumokat, azért, hogy általuk javulhasson a bélflóra, a gyomor- és bélrendszer egészségi állapota.

Online Rendelésleadás