Mi az a One Week Fit Kit?

Rohanó világunk, az ülőmunka térhódítása, az autók és a tömegközlekedés fejlődése a fizikai mozgást radikálisan háttérbe szorította, ami szintén közrejátszik a problémás súlyfelesleg kialakulásában.

A szervezetünk energiamérlege nagyon felborult. A bevitt táplálék mennyiség megnőtt, míg az elégetett kalóriamennyiség radikálisan lecsökkent. Az eredmény sajnos törvényszerű!

Látható, hogy nem kis feladat egy működő megoldást kitalálni. A sikerhez nem elég csak egy-egy szelethez hozzányúlni, hanem a komplett problémakörrel együtt kell foglalkozni. Ebben nyújt Önnek megoldást a Rain életmód programja.

A Rain vezető szerepet tölt be a magalapú tápanyagok előállítása terén és az így szerzett tapasztalataival alkotta meg Önnek a One Week Fit Kit nevű csomagját.

Ezen csomag alkotóelemei megoldják a minőségi tápanyagbevitel, a felszívódás, a test méregtelenítésének feladata mellett azt is, hogy Önnek a lehető legkevesebb szokásán kelljen drasztikusan változtatnia ahhoz, hogy elérhesse a kívánt eredményt.

7 tasak SOUL , 7 tasak CORE, 7 tasak PURE, 1 zacskó FORM

Választható: Csokoládé-Lemon Lime, Vanília-Lemon Lime, Csokoládé Puncs és Vanília Puncs ízekben.

One Week Fit Kit tartalma:

7 tasak SOUL
7 tasak CORE
7 kis tasak (sticks) PURE (választható ízben: gyümölcsös vagy citromos)
1 teljes csomag FORM = 15 adag (választható ízben: vanília vagy csokoládé)

Támogató Brosúra: a teljes programról tájékoztató és a hetet végig követő ismertető füzet, ami végig "fogja a kezed", így könnyedén tudsz haladni vele.

Online Rendelésleadás
A napi tápanyagbevitelt segít biztosítani a napi 1 tasak Soul, a felszívódást a Pure és a méregtelenítést a Core. A reggeli és a vacsora kiváltásra kerül egy-egy Form fehérje Shake-kel. Könnyű ebéd fogyasztása abszolút belefér a programba.

Ahhoz, hogy a kívánt változás megtörténjen a napi 2-2,5 liter víz-bevitel és heti legalább 3 alkalommal történő, minimum 40 perces testmozgás szükséges.

Ezt a szokást segíti a csomagban található brosúra, amely profin végig vezet az 1 hetes folyamaton és átalakuláson.

Online Rendelésleadás