Próbálunk egészségesen táplálkozni a testünk számára, de vajon gondoltunk valaha is arra, hogy mindezt megtegyük az agyunk számára? Az „agyi étel” nem csupán egy frappáns megnevezés, hanem egy valódi és fontos dolog. A BRYT kialakításakor tudományosan alátámasztott összetevőket vettünk alapul, amelyek valóban működnek az agy táplálására és funkcióinak fokozására. Az egészséges zsírok, aminosavak és magalapú tápanyagok kombinációja segíti az agyat jobban gondolkodni és emlékezni.

A Bryt kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy ellássa agyát a csúcsteljesítményű működéséhez szükséges tápanyagokkal. A teljesen természetes összetevők szabadalmaztatott keveréke szinergikusan működik a megismerés, a memória javítása, a kreatív gondolkodás és a neuronok aktivitásának fokozása érdekében. Ez egy mag alapú agytáp, ami jobbá teszi.

A BRYT különlegessége, hogy tudatában van annak amire szüksége van az agynak, amelyet egy abszolút természetes tabletta formájában biztosítja is számunkra.

Mindegyik összetevőt különös gonddal válogatta össze a Rain International Tudományos Tanácsadói Testülete. Mindezt azért, hogy a komponensek megadják az agynak azokat a tápanyagokat, amelyekre a legmagasabb teljesítmény eléréséhez szüksége van. A Bryt egyesíti a magok erejét más, tudományosan megalapozott összetevőkkel. Ennek köszönhetően támogatja az egészséges agyi folyamatokat és növeli az agy gondolati reakcióját.

  • Fokozza a kreativitást és természetes energiát biztosít.
  • Javítja a visszaemlékezést, a kedélyállapotot.
  • Fokozza a kognitív funkciókat (érzékelés, figyelem, észlelés).
  • Egészséges zsírok, aminosavak és magalapú tápanyagok kombinációja.
Összetevők:

Oroszlánsörény gomba: az egyik legszélesebb körben kutatott gomba a világon. A neurológiai aktivitást és a felépülést fokozó képességéről ismert Oroszlánsörényről úgy gondolják, hogy segít a szorongás kezelésében és a stresszszint kezelésében.

L-teanin: esszenciális aminosav, amelynek azon képessége, hogy energiával töltse fel a kulcsfontosságú hormonokat az agyban, kulcsfontosságú a bryt számára . Növeli az endorfinok mennyiségét, amelyek természetes energiát termelnek, amely nyugtató hatású.

Görögdinnye mag: többszörösen telítetlen és egyszeresen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek elősegítik az egészséges agyműködést. Ezenkívül antioxidáns profilja segít megvédeni a káros szabad gyököket.

Chia mag: Az egészséges zsírokkal és aminosavakkal teli Chia mag tüzelőanyagot és táplálékot biztosít az agynak, hogy növelje a kognitív képességeket és az általános felidézést. Online Rendelésleadás
Online Rendelésleadás